CHAT

miercuri, 5 iunie 2013

Ian Somerhalder va investiga o anomalie


 
Ian Somerhalder, actorul cu ochi albaştri care ne-a captat atenţia în primul sezon din Lost şi în serialul The Vampire Diaries, este mai mereu ocupat cu munca în producţii de televiziune, iar asta îl împiedică să apară în prea multe filme. Însă, proiectul în care a fost distribuit recent sună foarte promiţător.

Regizat de Noel Clarke, cineast care în ultima perioadă a jucat roluri mici prin filmele altora, se întoarce în spatele camerelor pentru a filma şi a juca un rol cheie în crime-thriller-ul “The Anomaly”. Proiectul e cu atât mai interesant cu cât tocmai i-a adăugat în distribuţie pe Ian Somerhalder, Brian Cox, Luke Hemsworth şi Alexis Knapp.

Bazat pe un scenariu scris de Simon Lewis, The Anomaly va avea în centru un fost soldat, care se trezeşte pe bancheta din spate a unei dubiţe, lângă un copil răpit. Twistul aici este că are doar 9 minute şi 37 de secunde să-şi dea seama cum şi de ce a ajuns acolo, înainte să îşi piardă cunoştinţa. Filmările au început deja în Londra, aşadar, proiectul va ajunge destul de curând pe marile ecrane.
 sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu