CHAT

marți, 4 iunie 2013

Deprimata dupa noile zvonuri legate de Ian Somerhalder, Nina Dobrev a luat o decizie radicala.

 Potrivit ultimelor zvonuri care circula in presa de peste ocean, Nina Dobrev a aflat ca Ian Somerhalder ar fi acceptat sa fie impreuna cu ea nu pentru ca ar fi iubit-o, ci pentru ca asa i-a recomandat echipa de PR pentru a-i propulsa cariera.
Deprimata dupa noile zvonuri legate de Ian Somerhalder, Nina Dobrev a luat o decizie radicala. Ce a facut ca sa treaca peste despartire

La auzul vestilor, protagonista din "The Vampire Diaries" nu numai ca ar fi fost devastata, ci ar fi luat o hotarare care sa o ajute sa treaca mai repede peste despartire. La fel ca oricare alta tanara proaspat iesita dintr-o relatie, actrita originara din Bulgaria a decis ca o renovare ii va schimba starea de spirit si va contribui la revenirea pe linia de plutire, asa ca a rugat-o pe mama ei sa o ajuta si a inceput sa faca modificari in casa. In incercarea de a tine permanent legatura cu fanii, ea le-a aratat acestora o imagine din procesul de redecorare si a scris pe reteaua de socializare WhoSay "out with the old, in the new/afara cu lucrurile vechi, sa vina lucrurile noi".
sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CALENDAR