CHAT

luni, 3 septembrie 2012

vampire diaries season 4 The Vampire Diaries: Sfarsitul Delena nu s a consemnat inca. Vor mai fi multe de vazut

Un nou interviu cu producatoarea executiva Julie Plec a dezvaluit noi informatii despre sezonul 4 TVD care va incepe in toamna.

O multime de schimbari se vor produce acum ca Elena va deveni vampir asa cum si era de asteptat de fapt, cele mai intense trairi avand legatura cu viata sentimentala a celor 2-3 cupluri devenite deja celebre.

Asa cum era de asteptat in acest sezon 4 se va continua cu triunghiul format din Stefan - Elena - Damon si acum mai nou Tyler - Caroline - Klaus de aceasta data punandu-se foarte mult accent si pe ultimii 3.

Daca despre cei mentionati mai devreme, fanii deja se asteptau ca actiunea sa se axeze asupra lor, se pare ca odata cu intrarea unui nou personaj - April, o poveste foarte foarte interesanta va incepe care il va avea in prim-plan pe Jeremy si care se va afla de asemenea intre doua alegeri - Bonnie si April.

Stefan - Elena - Damon:

Aceasta tranzitie prin care Elena va trece in procesul sau de a deveni vampir va zgudui putin lumea celor 3.

Aceasta se va apropia pe rand cand de unul cand de celalalt, fiind foarte confuza nestiind cum sa-si controleze noile instincte animalice.

Pe de o parte Damon o va ajuta sa faca fata noilor sale trairi animalice, invatand-o cum sa fie practic vampir, in timp de Stefan va incerca sa o ajute sa ramana cat mai umana, sa nu se transforme in ceea ce a urat cel mai mult la vampiri, fiindca teama cea mai mare a Elenei este sa nu fie ca Katherine.

Ceea ce va fi foarte interesant acum ca nu mai este om, Elena isi va aminti toate informatiile pe care Damon i le-a sters din memorie si multe alte lucruri pe care inainte nu le putea observa ... va fi un soc pentru ea si isi va pierde increderea in cei din jur, mai ales in Damon, dar nici pe departe acest lucru nu va insemna incheierea relatiei dintre cei doi Damon - Elena ... probabil asta va tine in continuare fanele cu sufletul la gura si le va face sa se intrebe daca va fi Delena sau va fi Stelena :) .

Toate aceste evenimente ii vor face pe cei 3 sa se apropie si mai mult, sa le pese si mai mult unul de celalalt, vom vedea in acelasi timp certuri mult mai intense, despartiri si reimpacari si aceste lucruri se vor tot repeta si ne vor tine cu sufletul la gura.

Ceea ce a vrut sa ne asigure Julie Plec, este ca in niciun caz nu va fi sfarsitul Delena asa cum multi s-au temut ca o sa se intample ... de fapt se pare ca va fi un fel de "inceput al inceputurilor pentru ce doi" sau mai exact un reinceput ... Acum ca Elena isi poate aminti tot ce i-a fost sters din memorie si ca va realiza ca prima data l-a cunoscut de fapt pe Damon si ca acesta i-a marturisit dragostea cu mult inainte ca ea sa aiba habar o va bulversa foarte mult, dar in acelasi timp nu o va face sa regrete ca a ales sa fie cu Stefan la inceput.

Acum ca toate acele informatii ii vor aparea brusc in memorie o vor face pe Elena sa fie foarte confuza si in continuare va incerca sa se apropie de Damon uneori fara sa isi dea seama chiar, aceste momente alternand cu cele in care nu poate sa aiba deloc incredere in el incercand sa stea cat mai departe de acesta.

O sa vedem cu totii cum vor evolua lucrurile, nu trebuie decat sa mai asteptam pana in toamna.

Al doilea triunghi care va starni mult interes de acum inainte este alcatuit din doi hibrizi si un vampir. Ati ghicit, este vorba de Tyler - Caroline - Klaus:

Probabil ati aflat deja din articolele noastre anterioare ca in primul episod din noul sezon, hainele vor zbura cand Caroline il va vedea prima data pe Tyler ... dar oare va fi acesta cu adevarat Tyler ? Sau va fi posedat in continuare de Klaus ?

Ei bine, va trebui sa asteptam ca sa aflam ... Julie Plec nu a vrut sa spuna prea multe, dar a declarat ca daca cel care se va intoarce va fi Klaus, cu siguranta nu va reusi sa joace acest rol prea mult si probabil incetul cu incetul va fi demascat si identitatea sa va fi dezvaluita.

Intre timp, se pare ca inca un personaj de sex feminin isi va face aparitia in serial si de data aceasta va avea legatura cu Tyler ... o prietena din copilarie a acestuia sau in orice caz o cunostinta mai veche (nu exista informatii exacte) isi va face aparitia, o persoana care este foarte importanta pentru Tyler.

Probabil nu ar trebui sa ne facem griji ca acest nou personaj de sex feminin va interveni in relatia dintre Caroline si Tyler (Klaus cred ca este suficient pentru asta), cei doi avand o relatie puternica reusind sa supravietuiasca pana acum multor obstacole, dar asa cum ne-am obisnuit din trecut, atunci cand un personaj nou de sex feminin isi face aparitia in Mystic Falls cu siguranta va fi foarte HOT si va starni numeroase intrigi.

Interesant oricum faptul ca pe langa April, cea care apare in viata Elenei si a lui Jeremy, inca un personaj feminin va aparea asadar si in viata lui Tyler, personaj care vine de asemenea tot din trecutul acestuia.

Al treilea triunghi amoros este reprezentat de Jeremy, Bonnie si mai nou ...April, despre care puteti afla mai multe citind celelalte articole despre TVD.

Dupa cum stiti deja din articolele anterioare, un nou personaj isi face aparitia in Mystic Falls. Acest lucru a fost anuntat oficial deja si stim si cine va interpreta acest rol. Mai multe informatii AICI .

Se pare asadar ca noul personaj - April, se va apropia foarte mult de Jeremy si este posibil sa vedem chiar o relatie care se infiripa intre cei doi.

Jeremy, abia intors, va avea momente cand se va simti foarte singur ... de asemenea ii va fi foarte greu sa se reapropie de Bonnie si in acelasi timp sa stea departe de ea, iar April apare in acest peisaj exact cand lucrurile nu puteau fi mai putin clare pentru toti cei implicati.

April va fi un real sprijin pentru Elena cat si pentru Jeremy, o vom vedea pe intreg parcursul noului sezon si Julie Plec ne asigura ca isi va castiga foarte repede o multime de simpatizanti. Se pare asadar ca vom avea un personaj de durata, ce va aparea constant si probabil nu doar pe parcursul acestui sezon.

S-a lasat insa sa inteleaga ca exista si unele lucruri mai putin cunoscute despre trecutul acesteia si este posibil sa aflam intr-un final ca nu este exact ceea ce pare, lucru care nu ar fi deloc surprinzator avand in vedere istoricul celorlalte personaje care au aparut pe parcursul serialului.

Asadar, acestea fiind spuse, se pare ca in sezonul 4 care va incepe in toamna pe 11 octombrie, vom avea parte de cel putin 3 triunghiuri amoroase, cu multe intorsaturi de situatie, multe despartiri, certuri si reimpacari .

Cu totii asteptam probabil noul sezon si nu mai este decat foarte putin pana atunci.

Voi cum vedeti noul sezon cu toate aceste personaje noi ?

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CALENDAR