CHAT

miercuri, 19 septembrie 2012

Alexis Blendel și Ian Somerhalder sunt preferații fanilor pentru “Fifty Shades of Grey”Alexis Blendel și Ian Somerhalder sunt favoriții fanilor pentru rolurile protagoniștilor adaptării cinematografice a îndrăznețului roman Fifty Shades of Grey scris de E. L. James.

Înaintea difuzării unui program TV special despre carte și autoarea ei, stirista devenită gazdă de talk show – Katie Couric le-a cerut cititorilor și fanilor ei să voteze actorii pe care i-ar prefera să joace rolul cuplului de miliardari perverși format din Christian Grey și Anastasia Steele.

Starul serialului The Vampire Diaries și adolescenta Rory din Gilmore Girls au fost de departe câștigătorii acestui mini-sondaj, în care au mai fost menționați Ashley Greene, Emma Stone, Ryan Gosling și Alexander Skarsgard.

Autoarea, invitată la emisiunea lui Katie, a dezvăluit că are și ea propria listă de favoriți, însă a refuzat să divulge numele actorilor la care s-a gândit: Am notat trei actori care l-ar putea juca pe Christian și patru actrițe care ar putea fi Ana.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu