CHAT

vineri, 19 iulie 2013

Adevaratul motiv al despartirii dintre Nina Dobrev si Ian Somerhalder a iesit in sfarsit la suprafata!

Au format, fara indoiala, unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood, iar veste despartirii lor a venit ca un adevarat soc pentru fanii serialului "Vampire Diaries". Desi au trecut luni bune de la ruptura insa, nimeni nu a stiut pana acum motivul care a dus la ruptura.
Adevaratul motiv al despartirii dintre Nina Dobrev si Ian Somerhalder a iesit in sfarsit la suprafata! Cine si mai ales de ce a pus punct relatiei

Se pare ca adevarul iese totusi la iveala si ca motivele sunt dezvaluite indirect de Ian, cel care a oferit un interviu plin de subinteles jurnalistilor de la Women's Health Magazine.
Intrebat ce calitati ar trebui sa aiba o femeie pentru a-l putea seduce, acesta a spus ca dansul este cea mai eficienta modalitate: "Mi se pare extrem de sexy o femeie care stie sa se miste si cred, de asemenea, ca in momentul in care reusesti sa gasesti si sa tii ritmul cu cineva, esti pe calea cea buna", a dezvaluit Somerhalder.
Pus mai apoi in situatia de a alege intre o femeie dezbracata si una care poarta lenjerie intima, actorul a spus ca prefera lenjeria: "Atunci cand este aruncata pe podea si facuta gramajoare".
Bineinteles, reporterii nu puteau sa nu atinga si subiectul despartirii si astfel l-au intrebat cum reuseste sa faca fata unei rupturi amoroase: "Sunt milioane de modalitati prin care poti sa mergi mai departe. Vin, sport, meditatie, prieteni...".
Multi spun insa ca dincolo de raspunsurile codate pe care le-a dat, Ian a vrut sa transmita un alt mesaj: faptul ca Nina nu mai indeplinea cerintele lui si ca lipsa de coordonare fizica si emotionala a dus la separare.
sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu