CHAT

marți, 6 decembrie 2011

Din capitolul fani trăzniţi, astăzi: The Vampire Diaries

NinaIan

Nu doar Twilight are fani trăzniţi ce trec peste unele limite când vine vorba de admiraţia făţă de un serial, un film sau o trupă. Astăzi este rândul unui fan “The Vampire Diaries” să ne uimească, arătându-ne cât de departe l-a dus admiraţia pentru un serial.

Un cuplu de francezi din Busigny şi-au numit fiul Daemonn, după… aţi ghicit: Damon Salvatore. Felul cum se aude numele (au mai adăugat un “e”, pentru a sună mai franţuzeşte) se pare că le-a făcut pe autorităţile franceze să ridice o sprânceană (şi să-i cheme în instanţă) uitându-se dubios la proaspeţii părinţi, considerând că numele are origini diabolice.

Pe mine mă amuză maxim chestia asta! :) ) Deci francezii nu au şi ei Madoanele, Deputaţii, Supermanii şi Mondialii lor? Ce ciudat! Că noi avem o gramada! Până la urmă mi-e clar de ce au reacţionat aşa autorităţile franceze: sunt în Team Stefan :D.

Un comentariu:

  1. :)):))=)) Deci lumea o ia razna. Credeam ca o sa ajung pe la 30 de ani pana o sa innebuneasca toti,dar cred ca in maxim 2 ani nu o sa mai fie locuri la spitalele pentru tratarea problemelor psihice.

    RăspundețiȘtergere

CALENDAR