CHAT

luni, 5 decembrie 2011

CONCURS


Dragilor,
pentru ca pe 8 decembrie Ian implineste 33 de ani ne-am gandit sa facem un concurs.
Stim ca il iubiti tot asa de mult ca noi si stim ca veti venii cu niste raspunsuri frumoase, si cine stie, poate se va inspira si Nina din ideile voastre :)
Ca sa te inscrii e foarte simplu!
Trebuie doar sa urmaresti blogul prin GFC, sa dai Like paginii Facebook a blogului, si sa lasi un comentariu cu nume, prenume, oras, nickname GFC
plus raspunsul la intrebarea :
Ce cadou i-ati face voi lui Ian?
Concursul incepe azi, 5.12 si tine pana pe 11.12, iar luni, 12.12 vom anunta castigatorul.
Premiul pe care il dam este volumul 6 din Jurnalele Vampirilor. Multa bafta!!!

14 comentarii:

  1. Barbulescu Ana-Maria
    București
    GFC: ♥ Anne ♥
    Răspuns: I-as dărui lui Ian un mega-poster cu Nina. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Diaconu Andra
    craiova
    GFC:andra lavander
    lui Ian i-as darui o lista cu toti oameni care il iubesc si il apreciaza, uneori cel mai mult conteaza sa stii ca lumea iti apreciaza munca si ca ocupi un loc in inima multor adolescenti

    RăspundețiȘtergere
  3. Cismaru Denise
    Bucuresti
    GFC: Dennysse
    FB: Cismaru Camelia
    Lui Ian i-as darui o inima mare (de ciocolata) :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Larionesi Cristina
    Arad
    GFC: Cristinne
    FB: Chriss Thinna
    Răspuns: Dacă aș avea oportunitatea să îi ofer un cadou lui Ian, aș realiza un fan-video împreună cu câți mai mulți fani care să îi ureze "La mulți Ani!" , un video cât mai special și mai frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Otel
    Craiova
    GFC: Cristina
    FB: Cristina Otel
    Raspuns: Daca as avea oportunitatea de a-i oferi un cadou lui Ian, as impacheta o portie mare de SANATATE pentru ca este singurul lucru de care are nevoie pentru a-si realiza planurile. Cat despre un cadou material, cred ca m-as orienta spre un volum de poezii inspirate din caracterul si sentimentele lui Damon, dar si ale lui Ian.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buzaianu Oana Stefania
    Buzau
    GFC: Nyx
    Fb: Stephenie Nyx
    I-as darui lui Ian o zi ca om obisnuit, o zi in care sa poata face orice doreste, in compania oricui doreste fara ca reporterii bagaciosi sa-l recunoasca. Si, daca i-ar placea ziua "normala", i-as ma oferi...inca un an.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mocanu Ramona
    Bacau
    GFC: ramy
    FB: ramona m
    Raspuns: Fiindca sagetatorilor le plac foarte mult calatoriile si misterele, as crea pentru el un mister special si i-as oferi o calatorie prin toate locurile cu valoare culturala si mistic-oculta din lume, de la piramidele si Valea Regilor din Egipt, la Palatul Taj Mahal din India, la templele din Cambodgia, la pesterile de la Nag Hammadi, la Stonehenge si la Machu Pichu in Peru, in cautare de indicii. Ar fi un fel de provocare pentru inteligenta lui, la care nu ar rezista. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ban Mihaela
    Oras: Satu Mare
    GFC: Miha:D
    De doua zile imi tot bat capul ca sa pot gasi cel mai dragut cadou pentru Ian, unul pe care sa il tina minte si sa insemne ceva pentru el; asa ca am gasit urmatoarea idee: m-am gandit sa ii daruim o casa, mai degraba un mic conac(dar sa nu fie prea extravagant) - in care sa existe o camera cu peretii perfect albi, iar totii fanii lui sa se semneze pe pereti, iar in mijloc sa fie scris cu grafitti WE LOVE TOU!!! asa ca sa aiba pastrata in amintire ziua si cadoul care i s-a oferit de toate persoanele care il respecta pentru munca lui si il urmeaza ca exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Predut Ancuta
    oras:Constanta
    GFC:predutancuta
    Cred ca nu mai exista nimic din ce i-am putea oferii noi iar el sa nu detina,iar pentru ca traim intr-o lume prea dura uneori si egoista,eu i-as daruii de ziua sa o calatorie intr-o lume mai buna,plina de mister,de lucruri bune si oameni pe masura,bineinteles daca ar exista acest tip de cadou si plus ca aceasta calatorie ar fi pt 2persoane,deoarece nu vrem sa se duca fara Nina nu?:D

    RăspundețiȘtergere
  10. oras:Orsova, Mehedinti
    Godinac Roxana
    Deoarece cineva ca el are aproape tot ce isi doreste,mai putin intimitate,iar pentru ca se apropie sarbatorile, m-as face ca uit de ziua lui pentru ai oferi lui Ian daca as avea ocazia o petrecere surpriza de sarbatori unde i-as invita toti prietenii,si toate rudele lui Ian,si fiindca nicio sarbatoare nu e perfecta fara persoana iubita as invita-o si pe Nina

    RăspundețiȘtergere
  11. Balaban Ramona Alexandra
    GFC:Ramona Alexis
    Oras:Bacau
    Daca as putea i-as darui lui Ian o sticla de Black Magic(chiar daca el nu e Damon, sunt sigura ca i-ar placea), un trandafir negru si un paspartu ca sa poata calatori unde l-ar putea duce gandul. Si i-as scrie si adresa mea, poate ar profita de acel paspartu si m-ar vizita:D Sa-mi multumeasca, binenteles:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Monica V.
    GFC: Michikit
    Facebook: Amina Black
    Oras: Gl
    Deci m-am gandit atat de mult ca era sa uit sa ma inscriu. Deci intrebarea ar fi: ce poti sa daruiesti cuiva care are practic tot. Nu vad ce cadou material ar putea sa il multumeasca. In schimb am observat ca face parte din putinele vedete care profita de statutul sau pentru a lupta pentru diferite cauze. Poate ca la urma urmei un cadou perfect pentru el ar fi sa fim pur si simplu mai buni si pamantul sa devina un loc mai sigur pentru toata lumea. Imi pare rau dar nu am gasit nici un cadou care sa poata fi cumparat.
    App...multumim pentru concurs!!! (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  13. Andrei Oana
    Timisoara
    GFC: Oanna
    O zi linistita impreuna cu persoana draga departe de ochii presei cred ca ar constitui un cadou ideal pentru Ian.

    RăspundețiȘtergere
  14. Solnitaru Denisa Alexandra
    Costesti
    GFC: Alecsa All
    Da..si eu cred ca pentru Ian cadoul perfect ar fi o zi normala alaturi de persoanele iubite. Sau pur si simplu o zi in care sa nu fie recunoscut de nimeni. Sa poata face orice, oricand fara sa ii fie teama de paparazzii care ii urmaresc fiecare miscare. Sa se poata duce la un film, la un meci, fastfood, oriunde vrea el fara cateva zeci de fane care ii saliveaza in popcorn.
    Un alt cadou pe care i l-as face ar fi..sa isi gaseasca tot sifonierul fara tricouri, desi nu stiu cat ar fi asta un cadou pentru el. Cred ca ar fi mai mult pentru noi, asa am putea sa il vedem intrunaa shirtless :))
    Siii un ultim mega cadou pentru el ar fi o masina frumoasa si decapotabila. Mereu l-am vazut ca genul de tip care conduce o decapotabila geniala.

    RăspundețiȘtergere

CALENDAR