CHAT

miercuri, 14 septembrie 2011

Ian Somerhalder şi Nina Dobrev şi-au recunoscut în sfârşit relaţia


Despre nord-americanul Ian Somerhalder (32 ani) şi canadianca cu origini bulgăreşti Nina Dobrev (22 ani), vedetele serialului de televiziune cu vampiri “The Vampire Diaries“, se speculează de mai multă vreme că ar forma un cuplu în viaţa reală, dar cei doi actori nu şi-au recunoscut niciodată relaţia în public, străduindu-se să îşi înconjoare viaţa privată într-o aură de mister.

Prezenţi sâmbătă, 10 septembrie 2011, în Burbank – California, la petrecerea organizată de postul TV CW cu ocazia lansării premierelor de toamnă, Ian şi Nina au vorbit pentru prima dată deschis cu editorii de la US Weekly despre povestea lor de dragoste şi despre calităţile pe care le admiră unul la celălalt.

Ian Somerhalder (“The Tournament”, “Lost”, “How to Make Love to a Woman”) a dezvăluit că există un milion de lucruri pe care le apreciază la persoana cu care îşi împarte bucuriile şi necazurile de mai mult de un an, dar iubeşte mai cu seamă pofta ei de viaţă şi curajul de a experimenta: “Ea se bucură cu adevărat de viaţă. Dorinţa sa de a experimenta şi de a aprecia toate lucrurile din jurul ei, precum şi dorinţa de a râde şi de a savura totul sunt minunate. Atunci când eşti foarte ataşat de cineva, ceilalţi fac haz pe seama ta destul de mult şi scapă basma curată. Dar au tendinţa de a te tachina şi de a te lovi în toate punctele vulnerabile, ceea ce are sens tocmai pentru că te cunosc atât de bine, dar ceea ce pe tine te calcă pe nervi şi te forţează la introspecţie. Te întrebi dacă acesta este modul în care te percep acei oameni. Şi se pare că aşa este!”

Nina Dobrev (“The Roommate”, “Arena”, “Chloe”), care a lăsat o impresie excelentă la eveniment îmbrăcată într-o rochie Christian Dior şi încălţată cu o pereche de pantofi Brian Atwood, s-a declarat la fel de îndrăgostită de iubitul ei pe cât este şi el de ea, precizând că îi admiră optimismul şi energia pozitivă pe care o degajă: “El are întotdeauna o perspectivă optimistă asupra lucrurilor şi energie pozitivă şi este mereu vesel. Este genul de bărbat care vede jumătatea plină a paharului, nu umătatea goală”.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CALENDAR