CHAT

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Un actor izbitor de frumos care si-a dovetit talentul prin reusite in actorie si modelling,Ian Somerhalder , detine acei ochi patrunzatori si trasaturi bine cizelate cu care a scris succesul in lumea modeling-ului, cat si intensitate emotionala si un sarm rebel care l-au facut cel mai cuceritor om de pe ecran.
Nascut pe 8 Decembrie 1978 in Covington,Los Angeles,acest baiat al sudului a petrecut multe veri in Manhattan dupa ce si-a facut debutul in modeling la 10 ani toate pentru efortul de a cumpara echipament de pescuit si o bicicleta .
Acesta a luat o pauza pentru a termina sccoala, in schimb s-a reintors in modeling ,aterizand pe cele mai cunoscute case de moda,inclusiv cele din Europa:Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace si Guess.
Fiul unei maseuze si al unui antreprenor de constructii , Ian Somerhalder s-a nascut in oraselul Mandeville , Louisiana . Plimbatul cu barca, inotul, pescuitul si caii i-au ocupat timpul in copilarie ca de altfel si clubul de teatru si spectacolele cu grupul de teatru local . La doar 16 ani a inceput sa joace in mod profesionist in New York si pana a implinit 19 ani juca sub indrumarea profesorului de actorie William Esper .

Ocazia cea mare a lui Ian Somerhalder a venit o data cu rolul principal in serialul " Young Americans "(1998) . Alte aparitii de televiziune includ : "CSI" , "CSI:Miami", "Law & Order: Special Victims Unit" si cunoscutul "Smallville".
Pe marele ecran Somerhalder a jucat recent in "Changing Hearts" (2002) impreuna cu Lauren Holly si Faye Dunaway , " The Rules of Attraction" regizat de Roger Avary, precum si in "Anatomy of Hate Crime". A jucat de asemenea in filmul lui Irwin Winkler " Life as a House" impreuna cu Kevin Kline, Kristen Scott Thomas. Pentru acest rol i s-a acordat de catre Movieline Magazine premiul "Young Hollywood Awards" pentru Fresh New Face ( premiul pentru "boboci" . In plus a fost nominalizat de catre revista "People" printre cei 50 cei mai sexy barbati ai anului 2002 .
Ian Somerhalder a fost imaginea hainelor marca GUESS si a aparut in toate campaniile de toamna ale firmei timp de doi ani . El refuza sa vorbeasca de cariera lui de model . A lucrat de asemenea in campaniile publicitare ale unor designeri prestigiosi cum ar fi : Versace, Esprit si Persol .
In anul 2005 a pus in greutate 10 kilograme de muschi pentru a avea rol de conducator . Se spune ca are o relatie cu frumoasa Maggie Grace .
Dupa ce a revenit recent la Los Angeles , Somerhalder isi petrece mare parte din timp scriind , citind, producand si perfectionandu-si aptitudinile de actor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CALENDAR