CHAT

vineri, 19 iulie 2013

Adevaratul motiv al despartirii dintre Nina Dobrev si Ian Somerhalder a iesit in sfarsit la suprafata!

Au format, fara indoiala, unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood, iar veste despartirii lor a venit ca un adevarat soc pentru fanii serialului "Vampire Diaries". Desi au trecut luni bune de la ruptura insa, nimeni nu a stiut pana acum motivul care a dus la ruptura.
Adevaratul motiv al despartirii dintre Nina Dobrev si Ian Somerhalder a iesit in sfarsit la suprafata! Cine si mai ales de ce a pus punct relatiei

Se pare ca adevarul iese totusi la iveala si ca motivele sunt dezvaluite indirect de Ian, cel care a oferit un interviu plin de subinteles jurnalistilor de la Women's Health Magazine.
Intrebat ce calitati ar trebui sa aiba o femeie pentru a-l putea seduce, acesta a spus ca dansul este cea mai eficienta modalitate: "Mi se pare extrem de sexy o femeie care stie sa se miste si cred, de asemenea, ca in momentul in care reusesti sa gasesti si sa tii ritmul cu cineva, esti pe calea cea buna", a dezvaluit Somerhalder.
Pus mai apoi in situatia de a alege intre o femeie dezbracata si una care poarta lenjerie intima, actorul a spus ca prefera lenjeria: "Atunci cand este aruncata pe podea si facuta gramajoare".
Bineinteles, reporterii nu puteau sa nu atinga si subiectul despartirii si astfel l-au intrebat cum reuseste sa faca fata unei rupturi amoroase: "Sunt milioane de modalitati prin care poti sa mergi mai departe. Vin, sport, meditatie, prieteni...".
Multi spun insa ca dincolo de raspunsurile codate pe care le-a dat, Ian a vrut sa transmita un alt mesaj: faptul ca Nina nu mai indeplinea cerintele lui si ca lipsa de coordonare fizica si emotionala a dus la separare.
sursa

joi, 4 iulie 2013

Ian Somerhalder, în ipostaze fierbinţi cu un model brazilian

Ian Somerhalder
În urmă cu aproape două luni, cuplul de vampiri din serialul “The Vampire Diaries”, Nina Dobrev şi Ian Somerhalder, s-a destrămat, iar acum, actorul de 34 de ani a fost fotografiat sărutându-se cu un model.
Ian Somerhalder nu şi-a făcut o nouă iubită, ci a fost protagonistul unei şedinţe foto alături de modelul brazilian Ana Beatriz pentru o reclamă la parfumul Azzaro.
Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi în comunca Tremezzo, din regiunea Lombardia, Italia.
 sursa

luni, 1 iulie 2013

Ian Somerhalder apare în The Anomaly

The Anomaly este un thriller care prezintă experienţa unui fost soldat care se trezeşte într-o maşină alături de un tânăr care a fost răpit. El are la dispoziţie doar 9 minute şi 37 de secunde, timp în care e conştient, pentru a afla identitatea sa şi care este rolul său acolo.

Din distribuţie fac parte Ian Somerhalder, Luke Hemsworth, Brian Cox şi Alexis Knapp. Filmările au loc la Londra, dar încă nu a fost făcută publică data lansării peliculei.

Mai jos vedeţi câteva poze de la filmări, dar şi fotografiile postate de Ian pe Twitter în legătură cu munca pe platourile de filmare.

ian-somerhalder-time-framed-06ian-somerhalder-time-framed-01 
 
 

CALENDAR